Pogosta vprašanja

1. Če danes naročim, kdaj prejmem paket?

Paketke se trudimo odpošiljati kar se da hitro, v 1 do 2 delovnih dneh po oddaji naročila. Če ga nujno potrebuješ, nam piši na service@www.shelfox.com, da skupaj preverimo, kako hitro bo lahko pri tebi. 🙂

2. Kako plačam paket?

Na izbiro imaš več načinov plačila:

a. Poštarju oziroma kurirju lahko plačaš po povzetju, ko ti pripelje paketek. Če te ob dostavi ne bo doma, pa ti bo pustil sporočilo o prispeli pošiljki s kontaktnimi podatki in z informacijami o prevzemu paketka, ki ga lahko na pošti prevzameš v 15 dneh.

b. Plačaš lahko po predračunu prek UPN-naloga ali spletne banke. V tem primeru izberi plačilo po povzetju ter v opombe napiši, da želiš plačati po predračunu, in v najkrajšem možnem času ti bomo podatke posredovali na mail.

c. Plačaš lahko s plačilno kartico Visa/Mastercard oziroma s PayPal. V tem primeru izberi način plačila na 1. koraku blagajne in sledi korakom.

3. Katero darilo prejmem zraven?

Darilo, ki bo priloženo v paketku, najdeš na dnu opisa izdelkov. V kolikor ga ni več na zalogi, te obvestimo na email, zraven pa ti priložimo nekaj drugega!

4. Lahko plačam po povzetju?

Plačilo po povzetju je možno le znotraj Slovenije, v drugih državah pa so na voljo ostale opcije plačila.

5. Lahko dobim originalni račun na podjetje?

Seveda! V opombe ob naročilu samo pripiši, da želiš originalni račun na podjetje, poleg pa pripiši vse podatke, ki jih potrebujemo – ime in naslov podjetja ter davčno številko. Račun bo varno prispel v paketku.

6. Kako sploh kupim izdelke?

Preprosto dodaš izdelke v košarico, se odpraviš na blagajno, vpišeš svoje podatke in izdelki so že na poti k tebi. Če sovražiš tehnologijo, še vedno pa si želiš imeti izdelek, nam lahko tudi pišeš na service@www.shelfox.com ali pa v okence levo spodaj, kjer ti bo pri postopku naročanja pomagal naš operater.

7. Kako poteka dostava?

Paketke dostavljamo preko Pošte Slovenije (plačilo preko paypal, kreditne kartice ali po predračunu) oz. GLS (plačilo po povzetju). Poštar oziroma kurir ti bo dostavil paketek na naslov, ki si ga zapisal/a ob naročilu.
Paketke dostavljajo ob delovnih dneh. Če te ob dostavi paketka ne bo na naslovu, boš prejel/a vse informacije, ki jih potrebuješ za prevzem paketka (v nabiralnik). Tega lahko nato na pošti prevzameš v 15 dneh.

8. Kaj pa, če se pri dostavi in po dostavi zaplete?

V tem primeru smo ti na voljo na service@www.shelfox.com ali na. telefonski št. 051 651 221 🙂 Z veseljem ti bomo pomagali razrešiti težavo in bomo uredili, da bo paket čim prej pri tebi.

Če se je kakorkoli zapletlo pri katerem izdelku (misliš, da gre za napako ali pa poškodbo), nam pošlji fotografijo in opis težave na service@www.shelfox.com, kjer ti bomo čim prej pomagali po najboljših močeh. 🙂

9. Lahko izdelke kje osebno prevzamem?

Shelfox.com je zaenkrat spletna trgovina, tako da vse artikle pošljemo po pošti. Naše skladišče ni urejeno za brskanje po poličkah, zato naročila žal ni možno sprejeti osebno. Se bomo pa še naprej zelo trudili, da so naročeni izdelki pri tebi kar se da hitro in so lepo ter varno zapakirani. 🙂

10. Mojega najljubšega izdelka ni na zalogi! Kdaj bo spet prispel?

Včasih je res težko napovedati novo zalogo, ker je v naši trgovini precej veliko izdelkov, imamo več dobaviteljev, naročamo ob različnem času, včasih pa se vplete še gospod Murphy in gre pri dostavi kaj narobe… Zato nam piši na service@www.shelfox.com ali v okence levo spodaj in potrudili se bomo v najboljših močeh, da vam pomagamo.

11. Opravil/a sem nakup, zakaj nisem prejel potrditvenega e-maila?

Velikokrat se zgodi, da je potrditveni e-mail v nezaželeni pošti, zato prosim to preveri, v kolikor ga ne najdeš, je možnost tudi, da si vpisal/a napačen e-mail. Vedno pa nas lahko kontaktiraš preko e-maila service@www.shelfox.com ali telefonske številke 051 651 221.

V primeru, da si izdelek naročil/a preko našega operaterja v pogovornem okencu na strani, preko telefonske številke ali preko FB strani, pa potrebujemo nekaj časa, da ti pošljemo potrdilo o naročilu.

12. Kaj pa če se premislim glede nakupa?

V primeru, da si izbral/a način plačila po povzetju (ob dostavi) in izdelek še ni bil odposlan, lahko naročilo brez težav prekličeš, tako da nas v čim krajšem možnem času obvestiš preko elektronske pošte service@www.shelfox.com ali telefona 051 651 221.
V primeru, da je plačana pošiljka že odposlana in jo kasneje zavrneš, nastanejo stroški dostave, ki pa so tvoja terjatev. To pomeni, da plačaš strošek poštnine. V tem primeru se ti izstavi dobropis z odbitkom zneska dostave.

13. Kako sem lahko obveščen/a o novostih?

Če želiš biti seznanjen z novostmi, klikni »Like« na naši Facebook strani ali klikni »Follow« na našem Instagram profilu. Na obeh profilih redno objavljamo novosti, akcije in nagradne igre.

14.Kakšna je cena dostave?

Dostava znaša 1,99€ oz. je brezplačna, v kolikor je tako izrecno napisano na strani izdelka.

15. Vprašanja, ki ga iščem, ni na tem seznamu. Na koga se lahko obrnem?

Če odgovora ne najdeš, nam piši na e-mail service@www.shelfox.com ali nas kontaktiraj na 051 651 221 in z veseljem ti bomo pomagali. Pišeš pa lahko tudi našemu operaterju v pogovorno okence desno spodaj.