Pogosta vprašanja

1. Če danes naročim, kdaj prejmem paket?

Paketke se trudimo odpošiljati kar se da hitro, v 2 do 3 delovnih dneh po oddaji naročila. Če ga nujno potrebuješ, nam piši na service@shelfox.com, da skupaj preverimo, kako hitro bo lahko pri tebi. 🙂

2. Kako plačam paket?

Na izbiro imaš več načinov plačila:

a. Kurirju lahko plačaš po povzetju, ko ti pripelje paketek. Pred dostavo te obvesti po SMS sporočilu in/ali preko telefonskega klica in se sam/a dogovoriš o času in kraju dostave.

b. Plačaš lahko po predračunu prek UPN-naloga ali spletne banke.

c. Plačaš lahko s plačilno kartico Visa/Mastercard oziroma s PayPal. V tem primeru izberi način plačila na 1. koraku blagajne in sledi navodilom.

3. Je moj izdelek testiran?

Vsak izdelek pred pošiljanjem testiramo sami, da zagotovimo najboljšo možno kvaliteto za naše stranke.

4. Lahko plačam po povzetju?

Plačilo po povzetju je možno znotraj Slovenije.

5. Lahko dobim originalni račun na podjetje?

Seveda! V opombe ob naročilu samo pripiši, da želiš originalni račun na podjetje, poleg pa pripiši vse podatke, ki jih potrebujemo – ime in naslov podjetja ter davčno številko.

6. Kako sploh kupim izdelke?

Preprosto dodaš izdelke v košarico, se odpraviš na blagajno, vpišeš svoje podatke in izdelki so že na poti k tebi. Če pa sovražiš tehnologijo, še vedno pa si želiš imeti izdelek, nam lahko tudi pišeš na service@shelfox.com ali pa v okence desno spodaj, kjer ti bo pri postopku naročanja pomagal naš operater.

7. Kako poteka dostava?

Paketke dostavljamo preko Pošte Slovenije (plačilo preko paypal, kreditne kartice ali po predračunu) oz. GLS (plačilo po povzetju). Poštar oziroma kurir ti bo dostavil paketek na naslov, ki si ga zapisal/a ob naročilu.
Paketke dostavljajo ob delovnih dneh. Če te ob dostavi paketka ne bo na naslovu, boš prejel/a vse informacije, ki jih potrebuješ za prevzem paketka preko sms obvestila oz klica.

8. Kaj pa, če se pri dostavi in po dostavi zaplete?

V tem primeru smo ti na voljo na service@shelfox.com 🙂 Z veseljem ti bomo pomagali razrešiti težavo in bomo uredili, da bo paket čim prej pri tebi.

Če se je kakorkoli zapletlo pri katerem izdelku (misliš, da gre za napako ali pa poškodbo), nam pošlji fotografijo/video in opis težave na service@shelfox.com, kjer ti bomo čim prej pomagali po najboljših močeh. 🙂

9. Lahko izdelke kje osebno prevzamem?

Shelfox.com je zaenkrat spletna trgovina, tako da vse artikle pošljemo po pošti. Naše skladišče ni urejeno za brskanje po policah, zato naročila žal ni možno sprejeti osebno. Se bomo pa še naprej zelo trudili, da so naročeni izdelki pri tebi kar se da hitro in so lepo ter varno zapakirani. 🙂

10. Mojega najljubšega izdelka ni na zalogi! Kdaj bo spet prispel?

Včasih je res težko napovedati novo zalogo, ker je v naši trgovini precej veliko izdelkov, imamo več dobaviteljev, naročamo ob različnem času, lahko gre pri dostavi tudi kaj narobe… Zato nam piši na service@shelfox.com ali v okence levo spodaj in potrudili se bomo v najboljših močeh, da vam pomagamo.

11. Opravil/a sem nakup, zakaj nisem prejel potrditvenega e-maila?

Velikokrat se zgodi, da je potrditveni e-mail v nezaželeni pošti, zato prosim to preveri, v kolikor ga ne najdeš, je možnost tudi, da si vpisal/a napačen e-mail. Vedno pa nas lahko kontaktiraš preko e-maila service@shelfox.com.

V primeru, da si izdelek naročil/a preko našega operaterja v pogovornem okencu na strani, preko telefonske številke ali preko FB strani, pa potrebujemo nekaj časa, da ti pošljemo potrdilo o naročilu.

12. Kaj pa če se premislim glede nakupa?

V primeru, da si izbral/a način plačila po povzetju (ob dostavi) in izdelek še ni bil odposlan, lahko naročilo brez težav prekličeš, tako da nas v čim krajšem možnem času obvestiš preko elektronske pošte service@shelfox.com.
V primeru, da je plačana pošiljka že odposlana in jo kasneje zavrneš, nastanejo stroški dostave, ki pa so tvoja terjatev. To pomeni, da plačaš strošek poštnine. V tem primeru se ti izstavi dobropis z odbitkom zneska dostave.

13. Kako sem lahko obveščen/a o novostih?

Če želiš biti seznanjen/a z novostmi, klikni »Like« na naši Facebook strani ali klikni »Follow« na našem Instagram profilu. Na obeh profilih redno objavljamo novosti, akcije in nagradne igre.

14. Kakšna je cena dostave?

Dostava znaša 3,99€ oz. je brezplačna, v kolikor je tako izrecno napisano na strani izdelka.

15. Vprašanja, ki ga iščem, ni na tem seznamu. Na koga se lahko obrnem?

Če odgovora ne najdeš, nam piši na e-mail service@shelfox.com in z veseljem ti bomo pomagali. Pišeš pa lahko tudi našemu operaterju v pogovorno okence desno spodaj.